Expoziţie românească la Festivalul Internațional de Fotografie din Portul Yaffa

Expoziţie românească la Festivalul Internațional de Fotografie din Portul Yaffa

Festivalul Internațional de Fotografie va avea loc în perioada 23 aprilie – 7 mai,  în centre culturale din Orașul Vechi și Portul din Yaffo. La eveniment România va fi reprezentată în program de expoziția de fotografie „Roma always” semnată de Mugur Vărzariu, care va fi prezentată în Hangar 1, Portul din Yaffo.

În cadrul programului de evenimente al festivalului, artistul român va participa în data de 26 aprilie, ora 17:00 la o întâlnire cu publicul, iar în data de 27 aprilie, ora 21:00 la Photographers Marathon. Ambele evenimente, în limba engleză, vor avea loc la Hangar 1 în Portul din Yaffo.

Festivalul Internațional de Fotografie reunește peste 200 de artiști fotografi din Israel și din străinătate într-un program de 30 de expoziții, conținând peste 1000 de exponate. Scopul festivalului este de a oferi o platformă culturală pentru schimburile interdisciplinare prin fotografie, promovând, în același timp, și schimbarea socială.

Programul de expoziții reprezintă o ocazie pentru fotografi profesioniști și amatori și pentru publicul larg de a realiza o cercetare amănunțită a granițelor fotografiei.

Tema ediției 2016 a festivalului este „Protective Space”, alături de Mugur Vărzariu, vor participa artiști din Israel, Polonia (Wojtek Wilczyk), Franța (Mathieu Pernot), Italia (Federica Valabrega), SUA (Doug Rickard) și Cehia (Antonin Kratochvil).