Festivalul Ambasadelor „One World” 2017

Festivalul Ambasadelor „One World” 2017

262
0

În perioada 7-10 septembrie, la Grand Hotel du Boulevard, va avea loc cea de-a treia ediţie a evenimentului multicultural Festivalul Ambasadelor, având ca temă în acest an conceptul sugestiv de ONE World. Vor fi găzduite expoziţii de artă etnografică şi conferinţe inspiraţionale, Cinema PRO, unde vor fi difuzate filme artistice şi documentare din peste 15 ţări.A treia ediție aniversară a evenimentului multicultural Festivalul Ambasadelor, având ca temă în acest an conceptul sugestiv de ONE World, va avea loc în perioada 7-10 septembrie la Grand Hotel du Boulevard, spațiu unde vor fi găzduite expozițiile de artă etnografică și conferințele inspiraționale. Totodată, la Cinema PRO vor fi difuzate filme artistice și documentare recente din peste 15 țări. De asemenea, în Parcul Titan, se va desfășura  World Bazaar & Show, cu spectacole exotice de World Music și dansuri din toate colțurile lumii, cu standuri de prezentare ale ambasadelor participante, ateliere, ceremonii și workshop-uri multiculturale și degustări de preparate culinare din peste 10 bucătării tradiționale.

Vor avea loc spectacole de muzică și dans cu influențe din țări precum India, Indonezia, Angola, Argentina, Brazilia, Malaezia, Vietnam, Grecia, Cuba, Iordania, Peru, Coreea de Sud, Armenia, China și Romania.

Potrivit curierul national, ediția din acest an a festivalului a conturat pentru publicul din Romania un traseu prin care vizitatorii pot călători, învăța și experimenta într-un mod cât mai dinamic și realist diferite forme de cultură, muzică, conversații, proiecții cinematografice, ceremonii și tradiții ale unor țări și civilizații care sunt reprezentate în România de ambasade, institute culturale, minorități și asociații etnice, dar și de organizații internaționale.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ