Festivalul Internaţional ProPatria – Tinere Talente Românești, a VII-a ediţie, la Roma

Festivalul Internaţional ProPatria – Tinere Talente Românești, a VII-a ediţie, la Roma

DISTRIBUIȚI
Foto: emigrantul.it

Festivalul Internaţional ProPatria– Tinere Talente Românești își redeschide porțile pentru a șaptea oară, în perioada 12-21 octombrie, cu un program bogat de evenimente cu intrare gratuită care se vor desfășura la Roma, anunţă emigrantul.it.

Evenimentul, organizat şi promovat de Asociația culturală româno-italiană ”Propatria” cu susținerea Ministerului pentru Românii de Pretutindeni în colaborare cu Ambasada României în Italia și “Accademia di Romania” la Roma, are un rol recunoscut în promovarea culturii românești în Italia devenind de-a lungul anilor, un important instrument de comunicare și de integrare interculturală. Inițiativa a fost patronată și anul acesta, de către Ambasada României în Italia, Camera Deputaților și Senatul Republicii Italiane, Consiliul Regional Lazio și Conservatorul de Muzică Santa Cecilia.

Şi această a șaptea ediție își dorește să urmeze aceeași direcție de promovare a imaginii României peste hotare și de evidențiere a tinerelor talente din cultura română. Organizatorii îşi propun  să aducă în atenția publicului larg, excelența pe care o fac tinerii români. Scopul acestui proiect este de a consolida sentimentul identității culturale naționale a tuturor românilor, indiferent de locul în care se află, îmbunătățind și sporind prestigiul României prin cultură.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.