Feteasca Day, în premieră la Chişinău

Feteasca Day, în premieră la Chişinău

O vinotecă din Chişinău a apelat la o metodă mai puţin obişnuită de a promova vinurile din soiul autohton Feteasca: o degustare rezervată doar pentru reprezentantele sexului frumos. Evenimentul va avea loc pe 23 iunie.Feteasca Albă şi Feteasca Regală sunt soiurile cu care ne putem mândri şi trebuie să ne mândrim. Am decis să lăsăm cele mai frumoase femei din lumea vinului, de la mai multe companii, să își prezinte produsul, așa cum știu ele mai bine”, a declarat pentru Unimedia.info, Ion Luca, reprezentantul  vinotecii.

Doamnele şi domnişoarele sunt invitate la eveniment în rochii albe, pentru a oferi un tribut soiului Feteasca Albă, iar cele care vor purta şi coroniţă – vor intra gratuit la eveniment – ca mulţumire pentru faptul că sunt ambasadoarele soiului Feteasca Regală.

În 2015, am produs în premieră Feteasca Albă la Castel Mimi – un vin care a cucerit foarte rapid inimile consumatorilor autohtoni, dar şi a celor de peste hotare. Suntem entuziasmaţi să participăm la evenimente care aduc plus valoare ţării şi imaginii vinificatorilor”, a declarat pentru Unimedia.info, Cristina Frolov, director general la Castel Mimi.

Feteasca Day se va desfăşura,  în premieră, iar organizatorii spun că intenţionează să facă o tradiţie din astfel de evenimente, inclusiv următorul fiind destinat exclusiv bărbaţilor.