Florin Cîțu, al 18-lea președinte al PNL. Ludovic Orban demisionează din fruntea...

Florin Cîțu, al 18-lea președinte al PNL. Ludovic Orban demisionează din fruntea Camerei Deputaților și rupe paeteneriatul cu Klaus Iohannis

DISTRIBUIȚI

Florin Cîțu, autorul moțiunii România LIberală, este noul președinte al Partidului Național Liberal, cel de-al 18-lea din istoria partidului. Din cele 4.854 de voturi valabile, Florin Cîțu a câștigat 2.877 de voturi, adică 60,2% din voturi, iar Ludovic Orban – 1.898 – 39,7%. Au fost anulate 72 de voturi.

Câțu a anunțat că acest vot ”mă onorează și mă responsabilizează”. ”Nu mă surprinde alegerea dvs, am spus din primul moment că echipa câștigătoare e singura soluție pentru PNL. Sumtem un partid unit și vom folosi toate resursele împotriva PSD, adversarul nostru politic. Împreună construim România liberală. Și, acum, la treabă, și mâine mai este o zi”.

Ludovic Orban a spus, după anunțarea votului final, că luni își va prezenta demisia din funcția de președinte al Camerei Deputaților și că din acest moment nu mai există nicun parteneriat cu președintele României, Klaus Iohannis.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.