Fotbaliști români, “titulari” într-un film de Hollywood

Fotbaliști români, “titulari” într-un film de Hollywood

Foto: stirileprotv

Fotbaliştii de la Sănătatea Cluj se pregătesc să dea lovitura. Direct la Hollywood. Joacă într-un film cu actori populari, printre care australianul Liam McIntyre, faimos după rolul din seria „Spartacus”. „See You Soon” se filmează, în mare parte, la Cluj.

Potrivit digi 24,  pentru un film în care personajul principal e un fotbalist faimos, era nevoie şi de coechipieri, astfel că jucătorii de la Sănătatea Cluj, o echipa din Liga a III-a, vor putea să evolueze şi ca actori cu această ocazie.

„E ceva inedit pentru noi , am zis să încercăm şi asta, dar e grea şi obositoare (meseria)”, spune Csaba Kis, antrenor Sănătatea Cluj.

Personaje principale sunt Ryan, interpretat de actorul australian Liam McIntyre, şi Lana, modelul rus Jenia Tanaeva, cea care a şi scris scenariul.

„Povestea este o ficţiune. Câteva elemente din viaţa mea, viaţa mea personală, câteva întâmplări provocatoare, m-au inspirat şi bineînţeles au devenit părţi din scenariu”, spune Jenia Tanaeva, actriţă.

„Jucăm fotbal aici, puteţi vedea ce se întâmplă în spate unde toţi băieţii joacă. A trebuit să învăţ să devin cel mai bun jucător din lume într-o săptămână. Toate antrenamentele pe care le-am făcut pentru Spartacus nu fac cât o zi de fotbal jucat încontinuu. Mi-am zis la finalul zilei: Fotbalul este greu. Sunt mult mai obosit acum decât am fost după toate bătăliile din Spartacus. Ca actor întotdeauna e distractiv să înveţi ceva nou”, spune Liam McIntyre, actor.

În film joacă şi alţi actori consacraţi care nu sunt la primele experienţe în România.

„Primul meu film a fost filmat aici, acum circa 5 ani. Pentru asta, România ocupă un loc special în inima mea. Mă simt minunat aici şi înainte de a reveni chiar am exersat cuvintele învăţate în limba română. Le spun tuturor: „Eşti minunată” sau „Eşti drăguţă”. E corect?”, spune Poppy Drayton, actriţă.

„Am mai fost în Bucureşti, la Sighişoara. Pentru mine e ca o vacanţă romantică pentru că mă gândesc că pe aici a umblat mama mea. Ea a părăsit Transilvania când avea 12 ani, iar de fiecare dată când ajung în România mă gândesc la ea”, spune Harvey Keitel, actor.