Gala „100 pentru Centenar” la Paris

Gala „100 pentru Centenar” la Paris

DISTRIBUIȚI

Ministerul pentru Românii de Pretutindeni (MRP) continuă seria demersurilor dedicate promovării comunităților românești din afara granițelor prin Gala „100 pentru Centenar” din Franța.}n cadrul evenimentului care va avea loc la Paris în data de 29 iunie a.c., vor primi distincții simbolice 10 dintre reprezentanții elitei românești din Hexagon. La gală vor lua parte secretarul de Stat din cadrul Ministerului pentru Românii de Pretutindeni, Lilla Debelka, Ambasadorului României în Franța, Luca Niculescu, precum și reprezentanți ai comunității românești și ai mass-media în limba română.

Gala “100 pentru Centenar” își propune promovarea patrimoniul cultural românesc și recunoașterea meritelor și a valorii adăugate aduse de conaționalii noștri în țările unde au ales să se stabilească, să lucreze, să studieze.

Participanții la eveniment se vor bucura și de momente artistice de excepție. Va susține un recital maestrul naiului, Nicolae Voiculeț, Ambasador al Culturii și Turismului Românesc, propus Ambasador al Centenarului Marii Uniri a României. De asemenea, vor urca pe scenă soprana Mayako Ito, mezzosoprana Florentina Soare și pianista Alina Pavalache.

Gala “100 pentru Centenar” a avut deja loc la Bruxelles, Lisabona, Roma și Londra.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.