Gimnasta Monica Roșu, în mijlocul tinerilor aflaţi în tabăra „ARC” de la...

Gimnasta Monica Roșu, în mijlocul tinerilor aflaţi în tabăra „ARC” de la Oglinzi

DISTRIBUIȚI
Foto: suntemcuvoi.ro

Copiii români veniți din Republica Moldova (Chișinăƒu și regiunea Transnistreană)ƒ, Italia, Grecia, Austria și Olanda în tabăra Arc de la Oglizi vor discuta sâmbătă, 29 iulie, cu Monica Roșu, gimnasta dublu medaliată cu aur la Jocurile Olimpice din 2004 de la Atena.

Sportiva le va vorbi  despre debutul ei în carieră, începând cu performanțele înregistrate încă de la vârsta de 4 ani și continuând cu momentele care i-au definit existența, de la etapa în care a fost selecționată în echipa națională de junioare până la visul de a lua medalia de aur la Atena.

La evenimentul de sâmbătă vor fi prezenți și secretarii de stat ai Ministerului pentru Românii de Pretutindeni, respectiv Veaceslav Șaramet și Ovidiu Iane.

Proiectul de tabere „ARC” este parte integrantă a Programului de Guvernare precum şi a Strategiei Naţionale pentru Românii de Pretutindeni pentru perioada 2017- 2020, fiind finanțat şi organizat de către Ministerul pentru Românii de Pretutindeni, în colaborare cu Ministerul Tineretului şi Sportului, beneficiind și de sprijin logistic din partea Ministerului Afacerilor Externe și a Ministerului Turismului.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.