Guvernul a alocat 3 miliarde de lei pentru investițiile din PNDL II,...

Guvernul a alocat 3 miliarde de lei pentru investițiile din PNDL II, pentru a acoperi scumpirile materialelor de construcții

DISTRIBUIȚI

Guvernul a aprobat ordonanţa de urgenţă care prevede finanţarea suplimentară, de la Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei, a proiectelor aflate în derulare prin Programul Naţional de Dezvoltare Locală, etapa a II-a, bugetul fiind de 3 miliarde de lei.

„Astăzi, în şedinţa de Guvern, Executivul a aprobat Ordonanţa de urgenţă care prevede finanţarea suplimentară, de la Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei, a proiectelor aflate în derulare prin Programul Naţional de Dezvoltare Locală, etapa a II-a”, a anunţat ministerul.

Bugetul aprobat este de 3 miliarde de lei, anunţă ministrul Cseke Attila. Bugetul aprobat este de 3 miliarde de lei, anunţă ministrul Cseke Attila.

Ministrul Dezvoltării Cseke Attila a adăugat că suplimentarea de buget este menită să acopere costurile majorării preţurilor materialelor de construcţii şi a salariilor.

„Sprijinul financiar urmăreşte deblocarea acelor investiţii care riscă să fie întrerupte din cauza cheltuielilor crescute. Avem în prezent 4.423 de investiţii în diferite stadii de construcţie. Sprijinim proiectele comunităţilor locale şi am luat această măsură pentru a asigura finalizarea acestor investiţii”, a subliniat Cseke Attila.

Beneficiarii care doresc suplimentarea sumelor alocate prin contractele de finanţare prin PNDL etapa a II-a trebuie să depună o solicitare, însoţită de o notă justificativă, în termen de 30 zile de la data intrării în vigoare a prezentei Ordonanţe de urgenţă.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.