Guvernul israelian a decis înăsprirea condițiilor de acces în Israel

Guvernul israelian a decis înăsprirea condițiilor de acces în Israel

DISTRIBUIȚI

În vederea prevenirii răspândirii COVID-19, guvernul israelian a decis înăsprirea condițiilor de acces în Israel, timp de 14 zile, începând cu ziua de joi, 12 martie 2020, ora 20:00.

Restricțiile se aplică tuturor persoanelor, indiferent de naționalitate ori cetățenie.

Începând de joi, 12 martie 2020, autoritățile vamale din Israel vor permite accesul în țară DOAR persoanelor care vor face dovada că pot intra în carantină timp de 14 zile de la momentul sosirii în Israel. Carantina se efectuează strict în cadrul unei locuințe private și nu în alte tipuri de cazare: hoteluri, pensiuni, etc.

Persoanele care doresc să călătorească în Israel, indiferent de țara de proveniență, în condițiile prezentate mai sus, trebuie să notifice Ambasada Statului Israel din țara de reședință, cu cinci zile anterior deplasării în Israel. În notificarea trimisă prin email se vor preciza: data deplasării, adresa locației unde se va realiza carantina de 14 zile, și numărul de telefon unde poate fi contactată persoana. Ulterior transmiterii notificării, se va aștepta confirmarea Ambasadei Statului Israel pentru efectuarea deplasării.

Informații suplimentare privind măsurile luate de autoritățile israeliene sunt disponibile pe site-ul Ministerului Sănătății.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.