Handbalista Narcisa Lecușanu la sfat cu tinerii români din R. Moldova și...

Handbalista Narcisa Lecușanu la sfat cu tinerii români din R. Moldova și Serbia

DISTRIBUIȚI

Handbalista Narcisa Lecușanu discută astăzi, 21 iulie, cu participanții la programul de tabere „ARC”de la Oglinzi, din județul Neamț.

Sportiva, medaliată cu argint la Campionatul Mondial din Rusia, 2005, semi-finalistă a Ligii Campioniilor 2008-2009, se va întâlni cu copii din Republica Moldova (Cahul și Chișinău), precum și celor din Serbia (Valea Timocului), cărora le va vorbi despre cum e să faci perfomanță prin sport și nu numai, după care vor urma câteva ateliere de handbal și o sesiune de autografe și fotografii.

Proiectul de tabere „ARC” este parte integrantă a Programului de Guvernare precum şi a Strategiei Naţionale pentru Românii de Pretutindeni pentru perioada 2017- 2020, fiind finanțat şi organizat de către Ministerul pentru Românii de Pretutindeni, în colaborare cu Ministerul Tineretului şi Sportului, beneficiind și de sprijin logistic din partea Ministerului Afacerilor Externe și a Ministerului Turismului.

Taberele se desfășoară în Centrele de Agrement din Sulina, judeţul Tulcea (27 iunie – 8 august) şi Oglinzi, judeţul Neamţ (26 iunie – 31 iulie), în serii consecutive de câte șapte zile, la care participă 2000 de elevi, tineri și profesori însoțitori.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.