Handbalista Narcisa Lecușanu la sfat cu tinerii români din R. Moldova și...

Handbalista Narcisa Lecușanu la sfat cu tinerii români din R. Moldova și Serbia

315
0

Handbalista Narcisa Lecușanu discută astăzi, 21 iulie, cu participanții la programul de tabere „ARC”de la Oglinzi, din județul Neamț.

Sportiva, medaliată cu argint la Campionatul Mondial din Rusia, 2005, semi-finalistă a Ligii Campioniilor 2008-2009, se va întâlni cu copii din Republica Moldova (Cahul și Chișinău), precum și celor din Serbia (Valea Timocului), cărora le va vorbi despre cum e să faci perfomanță prin sport și nu numai, după care vor urma câteva ateliere de handbal și o sesiune de autografe și fotografii.

Proiectul de tabere „ARC” este parte integrantă a Programului de Guvernare precum şi a Strategiei Naţionale pentru Românii de Pretutindeni pentru perioada 2017- 2020, fiind finanțat şi organizat de către Ministerul pentru Românii de Pretutindeni, în colaborare cu Ministerul Tineretului şi Sportului, beneficiind și de sprijin logistic din partea Ministerului Afacerilor Externe și a Ministerului Turismului.

Taberele se desfășoară în Centrele de Agrement din Sulina, judeţul Tulcea (27 iunie – 8 august) şi Oglinzi, judeţul Neamţ (26 iunie – 31 iulie), în serii consecutive de câte șapte zile, la care participă 2000 de elevi, tineri și profesori însoțitori.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ