Acasă Cultura / Culte „Hora mare-n gara mică”, la Cernăuți

„Hora mare-n gara mică”, la Cernăuți

Institutul „Eudoxiu Hurmuzachi” pentru românii de pretutindeni organizează un spectacol de muzică românească sub genericul „Hora mare-n gara mică”, avându-i invitați pe renumiții interpreți Elena Merișoreanu, Gabriel Dorobanțu, Adriana Trandafir, Ilie Caraș, Nicolae Datcu, Alexandra Dan, Alexandru Tărățeanu și Ansamblul Alunelul.

Timp de trei ore, românii din regiunea Cernăuți vor avea parte de o atmosferă vibrantă și vor asculta melodii tradiționale românești. Spectacolul care marchează Ziua Culturii Naționale va avea loc la Sala Filarmonicii Regionale de Stat din Cernăuți, Ucraina, pe data de 28 ianuarie 2018, începând cu ora 15:00.

Evenimentul este organizat în parteneriat cu Liga Tineretului Român „Junimea” din regiunea Cernăuți și cu sprijinul Consulatului General al României la Cernăuți .

Proiectul se încadrează în Programul Strategic – Spațiul Cultural Românesc Comun – Centenar Marea Unire 1918 – 2018 al Institutului „Eudoxiu Hurmuzachi” pentru românii de pretutindeni pe anul 2018.

Articolul precedentPrima echipă românească ce a traversat Atlanticul
Articolul următorCentenarul meu