Importanți regizori și producători români la Fort Lauderdale Waves 2015

Importanți regizori și producători români la Fort Lauderdale Waves 2015

Dan Pița, Radu Mihăileanu, Oana Giurgiu, Vlad Păunescu și Tudor Voican au fost, zilele trecute, în centru celei de-a doua ediție a Festivalul filmului Românesc Focus on Romania: Miami și Fort Lauderdale Waves 2015.

Datorită succesului pe care l-a avut, anul trecut, prima ediție a Festivalului de film românesc de la Miami și Fort Lauderdale, Institutul Cultural Român de la New York a susţinut și în acest an, cea de-a doua ediție a acestui festival, datorită calității filmelor selecționate și a invitaților de marcăromâni.

Festivalul de film românesc de la Miami și Fort Lauderdale a prezentat publicului american nu doar o proiecție de filme, ci galeria celor mai importanți regizori și producători români, al căror nume este legat de premii obținute la cele mai importante festivaluri de film european.

Selecția evenimentelor a ținut cont de această țintă importantă, astfel încât acest festival s-a transformat într-un festival nord-american al celor mai importanți regizori și scenariști români. Invitații acestei ediții sunt: Dan Pița, Radu Mihăileanu, Oana Giurgiu, Vlad Păunescu și Tudor Voican.