În sfârşit, acasă!

În sfârşit, acasă!

Foto: Arhivă personală

Avram Iancu, bibliotecarul de 41 de ani, din Petroşani, care a început în 20 iunie să străbată Dunărea înot în încercarea de a stabili un record mondial, a ajuns marţi în România, fiind întâmpinat de peste o mie de persoane pe malul fluviului, în judeţul Caraş-Severin.

Au trecut 57 de zile de când Avram Iancu, bibliotecarul din Petroşani care şi-a propus să traverseze înot Dunărea, de la un capăt la celălalt, a pornit de la izvoarele ei spre Delta Dunării. După un efort considerabil şi aproape 2.000 de kilometri parcurşi, hunedoreanul a ajuns la graniţa României. Acesta a fost întâmpinat ca un adevărat erou de românii veniţi pe malul Dunării, la Moldova Nouă.

În sfârşit, acasă! După ce am străbătut înot şase ţări şi patru capitale, după ce am îndurat hipotermie, caniculă, furtuni şi valuri, am atins pământul patriei noastre, la Moldova Nouă. Primirea a depăşit orice imaginaţie: 1.000 de compatrioţi! Vă mulţumesc români! Mulţumesc echipei de suport pentru munca din spatele efortului meu. Trăiască România!”, a transmis Avram Iancu pe pagina sa de Facebook.

Prin filosofia noastră de brand suntem dedicați unei vieți sănătoase ce permite obținerea oricărei performanțe. Cu atât mai mult când este vorba despre încercarea unui om obișnuit de a-și urma un vis măreț. Toți ne putem depăși limitele, fiecare poate deveni campion în felul lui, iar Avram a fost o adevărată inspirație pentru noi! Am regăsit în tenacitatea, hotărârea, curajul si credința lui că va izbândi, tot ceea ce ne face și pe noi să mergem înainte, să îndrăznim, să fim campioni” a declarat Dan Lăzărescu, reprezentantul sponsorului principal.