Acasă Stiri Încă o linie telefonică pentru românii blocați în străinătate după anularea curselor...

Încă o linie telefonică pentru românii blocați în străinătate după anularea curselor Blue Air

 Ministerul Afacerilor Externe pune la dispoziția cetățenilor români aflați în străinătate, afectați de anularea recentă a zborurilor companiei Blue Air, o linie telefonică suplimentară, respectiv 004 021 4311869, la care aceștia își pot notifica situația, pentru a solicita sprijin în vederea repatrierii. Noua linie telefonică suplimenteaza contactele anunțate deja în cursul zilei de marți., 6 septembrie, care rămân disponibile:  numărul 004 0751084537 și adresa de email callcenter@mae.ro, care de asemenea este recomandat a fi utilizată, alternativ utilizării numerelor de telefon menționate.

De asemenea, cetățenii români aflați în această situație pot contacta direct cea mai apropiată misiune diplomatică sau oficiu consular, inclusiv apelând numărul de telefon pentru urgențe consulare (click pe link pentru datele de contact https://econsulat.ro/Home/DateDeContact).

 

În cazul grupurilor de turiști, este recomandat ca o singură persoană să contacteze personalul consular, informațiile obținute de aceasta urmând a fi diseminate și celorlalți cetățeni români din grup.