Începe „Școala de sâmbătă” la Ambasada României din Madrid

Începe „Școala de sâmbătă” la Ambasada României din Madrid

DISTRIBUIȚI

Ambasada României la Madrid anunță că sâmbătă, 8 octombrie 2016, deschide porțile „Școlii de sâmbătă”, un proiect dedicat copiilor români din zona Comunității Madrid.

Micii participanți vor călători imaginar în România, vor picta, vor asculta și vor spune povești, vor coase, vor dansa, vor cânta, vor colinda și se vor juca învățând lucruri noi despre țara lor, despre cultura și tradițiile strămoșești. „Alături de ei, în această aventură a jocului și cunoașterii, vom fi noi – personalul Ambasadei, profesori de Limbă, Cultură și Civilizație Românească și câțiva specialiști dedicați din comunitatea românească care vor încerca prin jocuri și ateliere de activități să-i ajute să cunoască cât mai bine România și valorile ei. „, potrivit unui anunt al ambasadei.

La „Școala de sâmbătă” sunt așteptați copiii cu vârste cuprinse între 6 și 12 ani. Sesiunile de activități se vor desfășura la sediul Ambasadei (Avda. Alfonso XIII nr.157, 28016 Madrid), în zilele de sâmbătă, între orele 11:30 -13:00 (cu excepția vacanțelor școlare și a zilelor libere oficiale).

Participarea copiilor este gratuită.

Având în vedere spațiul limitat destinat acestor activități, înscrierile de participare se fac în limita a 30 de locuri. Pentru înscrieri, vă rugăm să completați formularul pe care-l găsiți aici: http://madrid.mae.ro/sites/madrid.mae.ro/files/formular_de_înscriere.pdf

Formularele completate pot fi transmise la adresa de e-mail: madrid.comunitate@mae.ro

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.