Înotători de aur

Înotători de aur

DISTRIBUIȚI
Sursa: aimx.ro

România a cucerit nouă medalii de aur, douăsprezece de argint şi paisprezece  de bronz,  în cadrul competiţiei “Vienna Internaţional Swim Meet HEAD SWIMMING. Astfel, copiii antrenaţi de Bogdan Chiriac, Iuliu Berca şi Viorel Nicolae Ciobanu au totalizat un număr de  35 de medalii, scrie aimx.roA fost un concurs internaţional cu peste 1.000 de participanţi din Germania, Austria, Slovacia, Ungaria, Italia, Franţa, Serbia, Polonia şi România.

„Ne-am deplasat cu un număr mare de sportivi, care sunt susţinuţi fie de club fie de părinţi. Ei au înotat cu mare drag pentru România şi au obţinut timpi buni pentru vârsta pe care o au” a declarat antrenorul Viorel Ciobanu pentru sursa citată.

Haiducu Laurenţiu a câştigat medalia de aur la 200 mixt juniori. La 200 fluture a obţinut locul 3 la seniori şi primul loc la juniori.

„Laurenţiu Haiducu a înotat foarte bine în probă de 200 metri fluture. A obţinut un timp foarte bun pentru luna mai. Are un program încărcat, multe luni vor ura în acest an în care va înota. Obiectivul lui e pentru Europene. E important ca Laurenţiu să facă baremul”  a spus antrenorul Viorel Ciobanu.

Iacob Mihai a fost aproape de recordul naţional la 200 metri bras. El este recordman naţional. Are 14 ani şi promite pentru Balcaniada şi Europene.

Medalii obţinute la înot de Alexandru Nicolae. Este sportivul pe care îl pregăteşte Viorel Ciobanu şi antrenorul crede că îl va urma pe fostul său sportiv, Robert Glinţa în progres.

„Alexandru Nicolae este specialist în probă de 200m spate. O remarc şi pe Ana Otoiu. Ea a cucerit două medalii de argint la 50m. Fluture şi la 200m liber. Ana a câştigat apoi medalia de bronz la 200m mixt în ultima zi. Şi cei mai mici au înotat bine. Briceag Darius a câştigat medaliile de aur la 100, 200 şi 800 metri liber, respectiv argint la 200m. Bras. Iar de la Dacia Mioveni, Bianca Mândruţa a obţinut medalia de bronz la seniori, respectiv aur în aceeaşi probă la juniori pe distanţă de 1500m liber. Bianca a reuşit un timp mai bun cu 20 de secunde faţă de cât avea la înscriere. Safcencu Delia a obţinut medalie de argint la 200m. Mixt şi medalie de bronz la 50m. spate”  a mai afirmat antrenorul.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.