Acasă International Înscrieri pentru cursurile școlii de limba română din cadrul Asociației Interculturale Româno-Elene...

Înscrieri pentru cursurile școlii de limba română din cadrul Asociației Interculturale Româno-Elene ”Dacia” -Grecia

Începând de luni, 1 august 2016, se pot face înscrieri la cursurile de limbă, cultură și civilizație românească ale Școlii de Limbă Română din cadrul Asociaţiei Interculturale Româno-Elene „DACIA”.Școala își va deschide porțile începând cu 17 septembrie 2016 la sediul din strada Kiriadon92, TK 118 53, Petralona.
Mijloace de transport:
– ilektriko, statia Petralona, dinspre Kifisia spre Pireu.
– autobuzul 35 stația ΣΤ.ΗΣΑΠ ΠΕΤΡΑΛΟΝΑ(autobuzul circulă pe direcția GALATSI- TAVROS).
http://www.zee.gr/timetable/5931/67

Înscrierile se pot face la adresa de email asociatia_dacia@yahoo.com, prin mesaj pe pagina Asociației, precum și la numărul de telefon 0030 6934878916.

Scopul asociației este dezvoltarea și întărirea relațiilor de prietenie între românii care trăiesc în Republica Elenă, fie de origine greaca sau de altă naționalitate. De asemenea, asociația oragnizeaza activități educative, culturale, precum și cultivarea tradițiilor și obiceiurilor lor.

Articolul precedentMinistrul Maria Ligor: Guvernul are în vedere o intervenție ”punctuală, chirurgicală, minimală” asupra Legii electorale
Articolul următorO companie aeriană reia zborurile directe dintre Bucureşti şi Kiev