Întâlnire cu scriitoarea Corina Ozon la Roma

Întâlnire cu scriitoarea Corina Ozon la Roma

DISTRIBUIȚI

Scriitoarea Corina Ozon, inclusă în Top 100 Femei de Succes 2017 de Revista Capital, ajunge pentru prima oară la Roma, pentru a prezenta cele 7 cărți scrise până în prezent. Alături de Corina Ozon vor fi prezente jurnalista Anca Mihai și Floria Teleman de la „Romanians Love Books” din Londra. 

Evenimentul va avea loc vineri, 16 martie, ora 16:00, în Sala CESV, Via Liberiana, 17 din Roma (zona Santa Maria Maggiore).

Această prezentare de carte este organizată de LibroM, prima librărie românească online din Italia, împreună cu editura Herg Benet. Partenerii evenimentului sunt Liga Studenților Români din Străinătate, Asociația Casa RomâniaTorte di Tati și Hotel Amico.

Întâlnirea din 16 martie dedicată Corinei Ozon este primul dintr-o serie de evenimente pe care LibroM le va organiza cu scriitori români invitați din Romania sau care locuiesc în Italia.

Corina Ozon este printre cei mai populari scriitori ai momentului în România. Cu șapte cărți bestseller („Amanții”, „Divorțurile amanților”, „Până când mă voi vindeca de tine”, „Tentații”, „Despre iubire, cu instrucțiuni de folosire”, „Instructiuni de buzunar”) este considerată de presa românească „un fenomen” și continuă să-și uimească cititorii prin diferențele de stil din fiecare carte.

Scrierile sale sunt așteptate, pentru că este vorba despre realitate, relații, iubire și alte teme de actualitate. Din 2016, coordonează proiectul 35+ by Corina Ozon, pe blogul dupa35.com, unde postările inspirate din realitate sunt foarte urmărite de sute de femei.

În anul 2015, a fost singurul autor român premiat cu Silver Award for Excellence la PR Award, pentru campania de promovare a cărților, iar Revista Capital a inclus-o în Top 100 Femei de Succes pe anul 2017.

*** 

TIMP ROMÂNESC este un proiect media derulat de CENTRUL ROMÂN PENTRU INIȚIATIVĂ SOCIALĂcare încearcă astfel să construiască o platformă care să reunească informații semnificative despre comunitățile românești din afara granițelor și pozițiile unor ziariști și lideri care doresc să-și facă auzite opiniile pe marginea acestor subiecte.

Ne puteti urmări pe Facebook și Twitter ori transmite sugestiile Dvs. pe adresa de email: contact@timpromanesc.ro

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.