Învață limba română on-line

Învață limba română on-line

Cetățenii Rep. Moldova au oportunitatea de a învăța și perfecționa limba română prin intermediul unei platforme on-line, pe care se pot înscrie toţi cei interesaţi să cunoască mai multe despre limba oficială a Rep. Moldova.

În spaţiul virtual poate fi găsită formula de a însuşi în timp record cuvinte, expresii şi reguli de ortografie. Cei care au accesat cursul, au cunoscut deja avantajul unei limbi vorbite corect.

Suntem online 24 de ore din 24 de ore pentru că avem cursanți care lucrează în timpul nopții. Cele mai frecvente întrebări țin de gramatica limbii române, de articolul hotărât și cel nehotărât, dar și de topica și structura propoziției”, precizează Iuliana Belanciuc, coordonatorul platformei.

Platforma a fost gândită până în cele mai mici detalii de specialiștii în domeniu, spațiul online fiind accesibil și gratuit pentru toți cetățenii, astfel că până în prezent a fost folosită de peste 1000 de persoane.

De asemenea, platforma online de învățare a limbii române oferă diferite niveluri de predare conform cadrului european comun de referință.

Profesioniștii trebuie să cunoască cât mai multe limbi. Dacă își dorește să avanseze la serviciu, iar pentru acest lucru trebuie să știe bine limba oficială a statului”, susține Lucia Cucu, președintele Asociației Trainerilor Europeni din Rep. Moldova, citată de JurnalTV.

Limba română este vorbită de 28 de milioane de oameni din întreaga din întreaga lume, iar numărul lor este în creștere.

“ Vreau să învăt corect limba română. Îmi place cum sunt construite exercițiile și modul în care se fac evaluările pe platformă”, susține un accesant ai platformei, Iuliana Bobrova.