Acasă Europa Investitorii români din Rep. Moldova au donat echipamente medicale pentru polițiștii de...

Investitorii români din Rep. Moldova au donat echipamente medicale pentru polițiștii de frontieră, vameșii și angajații ANSA de peste Prut

Asociația Investitorilor din România în Republica Moldova (AIR) a donat astăzi 17 aprilie 2020, echipamente de protecție – măști de protecție de unică folosință, costume de protecție și viziere – angajaților punctelor de trecere a frontierei din Republica Moldova, Serviciului Vamal, Poliției de Frontieră și Agenției Naționale pentru Siguranța Alimentelor. Este vorba despre 10.000 de măști, 250 de combinezoane sanitare și 250 de viziere, cumpărate de la producătorii locali, din Republica Moldova.

”Donațiile au fost făcute pentru a oferi mai multă protecție angajaților supuși riscurilor de infectare cu COVID-19”, susține președintele executiv al Asociației Investitorilor din România în Republica Moldova, Dan Nuțiu, citat de Radio Chișinău.

Acțiunea s-a desfășurat în cadrul campaniei sociale ”Protejăm Viața” inițiată de AIR în luna martie a.c., care va continua să susțină prin donațiile lor în special angajații punctelor de trecere a frontierei.

Articolul precedentUn proiect cu miză mare
Articolul următorVizită la românii veniți din afara țării și carantinati în județul Tulcea