Ioana Maria Filimon va reprezenta Romania la Miss Tourism Universe 2018 de...

Ioana Maria Filimon va reprezenta Romania la Miss Tourism Universe 2018 de la Beirut

În urma selecției naționale Miss Tourism Universe Romania 2018, organizată ieri în capitală de agenția ExclusivEvent, Ioana Maria Flilimon a fost desemnată oficial să reprezinte România în cadrul competiției Miss Tourism Universe, care se desfășoară între 8  și 25 septembrie în Beirut, Liban. În competiție vor participa 40 de țări.

Ioana este născută în  Timișoara și locuiește în București, are 27 de ani.

A absolvit Facultatea de Inginerie a Mediului din cadrul Universității de Științe Agricole și Medicină Veterinară a Banatului din Timișoara, master Ingineria Mediului în cadrul Universității de Științe Agricole și Medicină Veterinară a Banatului din Timișoara. Este vorbitoare de engleză.

Câștigătoare a competiției Miss Romania 2016, Ioana s-a decis să își încerce șansele pentru prima dată într-o competiție internațională de frumusețe.

Cu o bogată experiență de model pe plan național, Ioana a apărut iîn numeroase reclamele, pictoriale, emisiuni tv și prezentări de modă.

A practicat scrima timp de doi ani și este pasionată de călătorii, plimbări, skijet, arta fotografică și dans. În viitorul apropiat, Ioana își dorește să intre în afaceri și să deschidă un adăpost pentru animale.