Jocurile Olimpice vor fi dovada victoriei în faţa Covid 19

Jocurile Olimpice vor fi dovada victoriei în faţa Covid 19

DISTRIBUIȚI

Jocurile Olimpice de la Tokyo vor fi “dovada victoriei în faţa coronavirusului”, a afirmat premierul japonez Yoshihide Suga, duminică, la o zi după decizia ca evenimentul din perioada 23 iulie – 8 august să se desfăşoare fără spectatori veniţi din străinătate, relatează presa internaţională. “Vom transmite lumii întregi un mesaj de curaj şi speranţă din Japonia”, a precizat premierul.

Decizia cu privire la spectatorii străini a fost luată pentru evitarea propagării coronavirusului în perioada JO. “Nu trebuie să lăsăm garda jos, pentru a împiedica o accelerare a numărului infectărilor”, a menţionat însă Yoshihide Suga la congresul anual al Partidului Liberal Democrat, cu câteva ore înainte de ridicarea stării de urgenţă la Tokyo. Premierul consideră acest moment unul “extrem de important” în prevenirea infectărilor cu coronavirus.

Joi, ştafeta torţei olimpice a început la Fukushima. Ştafeta se va încheia la 23 iulie, pe Stadionul Olimpic, unde va avea loc ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice.

 

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.