Junii Sibiului vor anima standul României la Târgul de Turism de la...

Junii Sibiului vor anima standul României la Târgul de Turism de la Berlin

Foto: tribuna.ro

Junii Sibiului reprezintă din nou imaginea României la Târgul de Turism de la Berlin. Artiștii Ansamblul Folcloric Profesionist „Cindrelul-Junii Sibiului” vor întreține atmosfera la standul României de la Berlin duminică, 11 martie, la invitația ministrului Turismului, Bogdan Trif.

Junii Sibiului au pregătit pentru Targul de Berlin un program special, o călătorie muzical-coregrafică prin regiunile România.

”Conceptul artistic al spectacolelor noastre este adaptat temei Centenarului, pe care o promovează standul României; astfel vom prezenta cântece și dansuri specifice Olteniei, Moldovei și Transilvaniei. Suntem onorați să ne numărăm printre ambasadori culturali ai României și să performăm din nou în cadrul celui mare târg de turism din lume. Pentru Junii Sibiului, ansamblu aflat sub autoritatea Consiliului Județean Sibiu, aceasta este cea de-a doua prezență la Târgul de Turism din Berlin, prima fiind în anul 2007. De asemenea, ne mândrim cu faptul că am fost aleși să reprezentăm bogăția folclorului românesc la Târgurile Internaționale de Turism din Stuttgart, în 2009, și Viena, în 2013”, a declarat Silvia Macrea, manager CJCPCT „Cindrelul-Junii” Sibiu și coregraf al Ansamblului Folcloric Profesionist „Cindrelul-Junii Sibiului”.

Târgul de Turism de la Berlin, la care sunt invitati aproximativ 10.000 de expozanți din 187 de țări și regiuni se desfășoară între 7 și 11 martie 2018. Sursa: stiridesibiu.ro