Lansare de carte la Centrul Cultural Român Eudoxiu Hurmuzachi din Cernăuți

Lansare de carte la Centrul Cultural Român Eudoxiu Hurmuzachi din Cernăuți

DISTRIBUIȚI

Fostul ambasador al Rep. Moldova la Paris, actualul director al Institutului de Studii Europene din Moldova, politologul Oleg Serebrian va lansa, pe 22 august, volumul „Rusia la Răspântie”, la Centrul Cultural Român Eudoxiu Hurmuzachi din Cernăuți.

Cartea la care ne referim este interesantă, mai ales în condiţiile actuale geopolitice. Autorul ei este un expert în domeniu, recunoscut în plan internaţional, specializat la Institutul European din Nisa, la Universitatea din Edinburgh şi la Şcoala Naţională de Administraţie din Paris. Multe din studiile domniei sale din domeniul geopoliticii şi geografiei politice au fost publicate în diverse ţări din Europa cum sunt Germania, Franţa, Marea Britanie, România, Belgia, inclusiv Rusia.

Volumul va fi prezentat de Alexandrina Cernov, membru de Onoare al Academiei Române, tânărul politolog Marin Gherman şi istoricul şi criticul literar Ştefan Hostiuc, notează Euromedia Bucovina.

Oleg Serebrian are legături strânse cu regiunea Cernăuți, unde a lansat și romanul său istoric „Cântecele mării” la Universitatea „Iu. Fedkovici” din Cernăuţi.

Vă aşteptăm, dragi compatrioţi, la sediul Centrului Cultural Român Eudoxiu Hurmuzachi pentru a ne bucura cu toţii împreună de prezenţa în mijlocul nostru a unui om deosebit, doctor în ştiinţe politice, decorat de Preşedintele României încă în anul 2000 cu Ordinul „Steaua României” în grad de ofiţer, unde vom avea posibilitatea de a procura această carte necesară şi a obţine autograful autorului”, se arată în comunicatul Centrului Cultural Român Eudoxiu Hurmuzachi.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.