„Lăutarii” lui Botgros, spectacol de neuitat la Boian

„Lăutarii” lui Botgros, spectacol de neuitat la Boian

DISTRIBUIȚI

Românii din Cernăuţi s-au reunit, pe 18 octombrie, pentru a sărbători zece ani de la inaugurarea Complexului Turistic şi de Divertisment „Valea însorită” din comuna Boian, raionul Noua Suliţă, regiunea Cernăuţi.

Ion Semeniuc, directorul complexului, a reuşit, să organizeze o sărbătoare de neuitat pentru locuitorii satului şi oaspeţii comunei Boian, care au venit pentru a-i admira pe unii dintre cei mai renumiţi interpreţi din Ucraina şi Rep. Moldova, precum şi pe renumiții „Lăutari”, conduşi de maiestrul Nicolae Botgros, anunţă Euromedia Bucovina, cu trimitere la BucPress.

După şase ore de muzică şi dans, spectacol jubiliar, transmis în direct de postul local de televiziune TV Cernăuţi, în scena Complexului Turistic şi de Divertisment „Valea însorită” din comuna Boian au urcat mult aşteptaţii lăutari veniţi de la Chişinău. Cântece dintre cele mai frumoase au fost oferite publicului de Mariana Dobzeu-Mandalac, Nicolae Cibotaru, Lidia Bejenaru, Ioana Capraru şi Nicolae Glib.

După cum a afimrat Nicolae Botgros, de mult visa la o revenire în Cernăuţi împreună cu membrii orchestrei „Lăutarii” şi să le cânte cu drag românilor din Bucovina.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.