Lumea ca literatură

Lumea ca literatură

DISTRIBUIȚI

Scriitorul Ioan Grosan va prezenta, pe 17 octombrie, recentul său volum „Lumea ca literatură. Amintiri” în cadrul celei de-a 67-a ediţii a Târgului de Carte de la Frankfurt.

Prezentarea în limba germană şi lectura fragmentelor, va avea loc la standul României, şi va fi făcută de către traducatorul Jan Cornelius.

Tematica prezentului volum este spectaculoasă, episoadele decupate acoperind câteva decenii şi cele mai diverse medii, în România şi în străinătate.

Ioan Groşan este prozator, dramaturg şi publicist. Absolvent al Facultăţii de Filologie din cadrul Universităţii „Babes-Bolyai” din Cluj-Napoca, a fost profesor, director artistic al studioului de creaţie cinematografica al Ministerului Culturii, redactor la Contrapunct si Academia Catavencu si publicist-comentator la cotidianul Ziua. Este membru al Uniunii Scriitorilor din Romania. Autor a numeroase volume, între care: Caravana cinematografica (1985 tradus in Rusia, Germania si Anglia), Trenul de noapte (1989, tradus în Franţa, Germania, Polonia si Anglia), Planeta mediocrilor (1991).

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.