Marius Mihalache Band pe scena Palatului Artelor Frumoase din Bruxelles

Marius Mihalache Band pe scena Palatului Artelor Frumoase din Bruxelles

DISTRIBUIȚI

Marius Mihalache Band va concerta pe scena Palatului Artelor Frumoase din Bruxelles în 27 septembrie, în cadrul unor evenimente culturale organizate cu sprijinul Institutului Cultural Român Bruxelles.

Artistul Marius Mihalache este unul dintre cei mai cunoscuți țambaliști români, muzicianul concertând pe scene reputate din Europa și din lume.

Recunoscut pentru originalitatea cu care interpreteză la țambal partituri de jazz, jazz-rock, etno-jazz și folclor muzicianul a reușit să impună țambalul și în marile orchestre de muzică clasică. Marius Mihalache este de asemenea compozitor, semnând coloana sonoră a mai multor filme românești: Asfalt Tango (1995), Filantropica (2002), Ticăloșii (2007) etc.

Pe scena Bozar de la Bruxelles artistul va fi acompaniat de fiul său Lorin Mihalache (tobe), Arabela Nicolau (voce), Nicolae Baran (bass), Constantin Mirea (vioara) și Gabriel Brutaru (chitară).

Concertul face parte dintr-o serie de manifestări culturale organizate sub patronajul actorului și eurodeputatului Mircea Diaconu, între care două piese de teatru, producții ale teatrului C. Nottara din București: Aprilie, dimineața de Mihai Ispirescu și Matrimoniale de Lia Bugnar.

 

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.