Mărţişoare muzicale din toată Bucovina şi nu numai, la Cernăuţi

Mărţişoare muzicale din toată Bucovina şi nu numai, la Cernăuţi

DISTRIBUIȚI

Societatea pentru Cultura Românească „Mihai Eminescu” din regiunea Cernăuţi organizează pe 28 februarie cea de a XXI-a ediţie a tradiţionalei Sărbători a primăverii „Mărţişor”.Manifestarea va avea loc în sala Palatului Academic al Universităţii Bucovinene de Medicină  din Cernăuţi, cu începutul la ora 12.00, anunţă Bucpress.

La actuala ediţie a Mărţişorului şi-au anunţat deja participarea un mare număr de artişti amatori şi oameni de cultură din satele româneşti ale regiunii Cernăuţi. Avem confirmarea că printre artiştii renumiţi din zona Bucovinei va participa la sărbătoarea noastră şi îndrăgita interpretă Adriana Bucevschi. De asemenea, vom avea mărţişoare muzicale din toată Bucovina şi nu numai”, a menţionat preşedintele Societăţii pentru cultură românească „Mihai Eminescu” postului de televiziune Bucovina.

Suntem deschişi pentru o colaborare informativă, sau publicitară reciproc avantajoasă şi ne vom bucura de orice propunere”, susţin organizatorii în cadrul unui comunicat.  Sărbătoarea Mărţişorului, este o frumoasă sărbătoare a poporului român. Prin participarea noastră la această manifestare vom demonstra că nu suntem indiferenţi de soarta limbii, culturii şi tradiţiilor strămoşeşti pe acest picior de plai mioritic.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.