Acasă Cultura / Culte „Mașina cu poeți”, popas la Mahala

„Mașina cu poeți”, popas la Mahala

Duminică, 25 iunie 2017, de la ora 11:00, în localitatea Mahala, raionul Noua Suliță, regiunea Cernăuți se va desfășura o nouă ediție a Cenaclului Transfrontalier „Mașina cu poeți” – precizează BucPress.

Ședința cenaclului de duminică îi va avea ca invitați, de la Suceava, pe Constantin Horbovanu, Carmen Marcean, George Mahalu, George Sauciuc, Călin Dănilă, Tudorel Creangă, precum și poeții nord-bucovineni Vasile Bâcu, Mircea Lutic, Gheorghe Ungureanu, tânărul Dumitru Facas ș.a.

Invitați de onoare vor fi prozatorul sucevean Cezar Straton și poetul Gheorghe Șodrângă. Întâlnirea va fi moderată de Vasile Tărâțeanu, membru de onoare al Academiei Române și Gina Puică, șeful Lectoratului de limbă română al Universității „Ștefan cel Mare” din Suceava din cadrul Universității Naționale „Iuri Fedkovici” din Cernăuți.

Reamintim că întâlnirile Cenaclului transfrontalier „Mașina cu poeți” sunt lunare, organizându-se alternativ la Cernăuți  și la Suceava de către Centrul Cultural „Eudoxiu Hurmuzachi” și Lectoratul de limbă română al Universității „Ștefan cel Mare” din Suceava din cadrul Universității Naționale „Yurii Fedkovici” din Cernăuți, în parteneriat cu Clubul de Inițiativă Literară de la Suceava.