„Mașina cu poeți” soseşte în comuna Mahala (Cernăuţi)

„Mașina cu poeți” soseşte în comuna Mahala (Cernăuţi)

Foto: N. Hauca

Cenaclul literar transfrontalier „Mașina cu poeți” își va ține ședința ordinară duminică, 21 ianuarie a.c., la ora 13.30, la Căminul Cultural din comuna Mahala (raionul Noua Suliță, regiunea Cernăuți, Ucraina), anunţă Monitorul de Suceava

Cu acest prilej va avea loc lansarea și prezentarea cărții „20 de ani în Siberia. Amintiri din viață”, de Anița Nandriș-Cudla (ediția a VII-a, volum tipărit la Cernăuți  la Editura Druc Art, prefață Gheorghe Nandriș, cuvânt introductiv Ștefan Hostiuc). Cartea a fost editată în baza unui contract semnat de Centrul Cultural Român „Eudoxiu Hurmuzachi” și Editura „Humanitas” (deținătoarea copyrightului), cu sprijinul financiar al Primăriei comunei Mahala.

Totodată va fi lansată revista „Mesager bucovinean”, proiect transfrontalier realizat de Societatea pentru Cultura și Literatura Română în Bucovina (România), Centrul Cultural Român „Eudoxiu Hurmuzachi” (Cernăuți, Ucraina) și Asociația Social-culturală „Bucovina” din Chișinău (Republica Moldova), cu sprijinul Ministerului pentru Românii de Pretutindeni.