„Meritul Bucovinei” pentru sucevenii de succes din străinătate

„Meritul Bucovinei” pentru sucevenii de succes din străinătate

Consiliul Judeţean Suceava va acorda distincţia „Meritul Bucovinei” sucevenilor plecaţi în străinătate și care au avut succes în activitatea pe care o desfășoară.

Președintele CJ Suceava, Gheorghe Flutur, a dat publicității o scrisoare prin care îi anunță pe sucevenii din diaspora despre decizia administrației judeţene de a organiza pe parcursul acestui an, la împlinirea a 100 de ani de la Marea Unire, mai multe acţiuni destinate acestui important eveniment.

”În acest context, în data de 28 iulie 2018, în municipiul Suceava, la Palatul Administrativ, dorim să oferim distincţia ”Meritul Bucovinei” acelora dintre dumneavoastră care, departe de locurile natale, aţi reușit să înregistraţi succese deosebite în activitatea pe care o desfășuraţi”, scrie Flutur.

Cei interesaţi pot să transmită la adresa de e-mail contact@cjsuceava.ro o scurtă descriere a poveștii de succes pe care o au, precum și datele de contact pentru a putea fi contactaţi de reprezentanţii administraţiei judeţene.

În scrisoarea transmisă sucevenilor din diaspora, Gheorghe Flutur a mai precizat că cei care nu vor putea fi prezenţi la evenimentul din data de 28 iulie 2018 sunt invitaţi să transmită un mesaj, care va fi editat în publicaţia „Mesajele Diasporei pentru judeţul Suceava în anul Centenarului Unirii”, care va fi lansată în cadrul evenimentelor care vor avea loc pe 28 noiembrie 2018, la împlinirea a 100 de ani de la unirea Bucovinei cu ţara.

Gheorghe Flutur i-a îndemnat pe sucevenii din diaspora ca în situaţia în care cunosc și alte personalităţi care sunt din judeţul Suceava și care își desfășoară activitatea în străinătate să transmită datele de contact ale acestora pentru a fi invitate la manifestările organizate de Centenarul Marii Uniri.