Acasă Anchete Ministrul Economiei avertizează că solicitanții de granturi sunt vizați de un fake...

Ministrul Economiei avertizează că solicitanții de granturi sunt vizați de un fake news

Ministrul Economiei, Claudiu Năsui, atrage atenția asupra unui fake news care vizează solicitanții de granturi.

Potrivit ministrului, aceștia primesc e-mailuri care îi anunță că au fost admiși, dar adresa nu este oficială și mesajul este o minciună.

”Atenție: Risc de fraudă! Ieri am aflat că cineva cu adresa de e-mail contact@anunturi-monitorul-oficial.ro trimite solicitanților de granturi vestea că au fost admiși. După care, evident, le fac diverse propuneri comerciale. Acest mesaj este o minciună. Acea adresă nu aparține ministerului sau vreunei instituții sau agenții de stat. Singurul mod de comunicare al ministerului cu cei care solicită granturi este prin platforma de granturi făcută de STS”, a anunțat Năsui, miercuri, pe contul său de Facebook.

Totodată, oficialul precizează că ministerul pe care îl conduce nu va recomanda niciodată alegerea unor servicii comerciale de la anumite firme. ”Alegerea partenerilor dumneavoastră de afaceri este strict a dumneavoastră”, conchide Claudiu Năsui.

Articolul precedentVersurile eminesciene sau perspectiva lirică a Fizicii
Articolul următorANRE: Clienții vor beneficia de cel mai bun preț din oferta concurențială a furnizorilor de energie electrică