Acasă Stiri Misiune economică a UNPR în Ucraina

Misiune economică a UNPR în Ucraina

O delegație a Uniunii Naționale a Patronatului Român (UNPR), condusă de președintele Ioan Lucian, a fost primită ieri la sediul Ambasadei Ucrainei din România, de ambasadoruleExtraordinar și plenipotențiar, Ihor Prokopchuk.

Temele de discuții propuse de delegația UNPR, au fost legate de modalități concrete de sprijinire a companiilor ucrainene care doresc să-și reloce afacerile avute în Federația Rusă în România sau țări ale Uniunii Europene și de organizarea unei misiuni economice de către UNPR în Ucraina.

Președintele  Ioan Lucian, a enumerat  modalitățile concrete prin care UNPR poate sprijinii companiile din Ucraina oferind consultanță  juridică primară gratuită, consultanță economico-financiară  primară  gratuită, consultanță primară  în afaceri gratuită și punerea la dispoziția firmelor ucrainene  a sistemului de afaceri de care dispune, atât  în țară cît și în străinătate.

Misiunea  economică pe care Uniunea Națională a Patronatului Român dorește să o organizeze  în  Ucraina va cuprinde reprezentanți  ai companiilor care și-au exprimat dorința de a  găsi parteneri  de  afaceri  în  domeniile  construcții, agricultură, IT, industrie ușoară și industrie chimică.