Miss Universe, pe ultima sută de metri în cursa pentru titlu

Miss Universe, pe ultima sută de metri în cursa pentru titlu

Este deja binecunoscut în lume faptul că româncele sunt frumoase. Pentru a o alege însă pe cea mai frumoasă dintre cele mai frumoase, care ne va reprezenta țara la Las Vegas, în cadrul competitiei Miss Universe 2017, va avea loc un casting de două zile, la București, în doar câteva zile.Astfel, în acest week-end, pe 20 și 21 octombrie 2017, la Premier Palace Spa Hotel se vor aduna frumoasele din întreaga țară să defileze în rochii elegante de seră, dar și în costume de baie, în încercarea de a convinge juriul că merită șansa de a reprezenta România la competiția internațională Miss Universe din SUA.

Atât fetele familiarizate cu astfel de concursuri, dar și cele care încearcă pentru prima dată emoțiile unei astfel de experiențe, sunt așteptate dacă au între 18 și 28 ani și o înălțime minimă de 1,65 m. Cele 30 de finaliste selecționate în urma castingului vor participa la Miss Universe România 2017, care va avea loc pe 1 noiembrie 2017.

Norocoasa câștigătoare a finalei Miss Universe România 2017 ne va reprezenta țara la Las Vegas USA, în data de 26 noiembrie 2017, în cadrul celei mai importante competiții de frumusețe din lume – Miss Universe.

În fața a peste 500 de milioane de telespectatori din întreagă lume, românca ce va fi desemnată Miss Universe România va avea șansa de a câștiga marele premiu de 100.000 de dolari și de a cuceri inimile lumii întregi.