Noi cursuri de limba română la Istanbul

Noi cursuri de limba română la Istanbul

DISTRIBUIȚI

Un nou modul de cursuri de limbă română pentru adulţi şi copii va începe pe 28 septembrie, la Istanbul. Cursurile de limbă română pentru copii sunt gratuite. Se vor ține o dată pe săptămână, sâmbăta, și vor fi alcătuite din două ore de curs. Grupele pentru copii se împart în două categorii: începători și avansați.

Înainte de începerea cursurilor, persoanele care cunosc deja limba română vor susține un test de evaluare a cunoștințelor de limbă pentru a le putea încadra în diferite grupe, în funcție de nivel.

Testul de evaluare va avea loc pe 21 septembrie, la sediul Institutului Cultural Român „Dimitrie Cantemir” din Siraselviler, Istanbul.

Rezultatele testelor și repartizarea pe grupe în funcție de punctajul obținut vor fi comunicate în data de 25 septembrie.

Absolvenții nivelelor A1, A2, B1, B2 şi C1 nu vor mai susține examen, însă vor completa formularul de înscriere pentru primul modul al următorului nivel.

Cursurile de seară se vor ține de două ori pe săptămână și vor avea în total 4 ore, iar cursul din weekend va fi ținut sâmbăta și va dura 4 ore.

           La finalizarea unui nivel cursanţii vor susține un examen în urma căruia vor obține un certificat de atestare a cunoștințelor de limbă română.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.