O bună comunicare ne va ajuta pe toți să depășim problemele dificile...

O bună comunicare ne va ajuta pe toți să depășim problemele dificile cu care ne confruntăm 

Senatorul Viorel Badea cere românilor din afara granițelor să se informeze doar din surse oficiale, să asculte și să respecte mesajele autorităților din statele în care se află

În contextul îngrijorării generale cauzate de extinderea infecțiilor cu COVID-19, președintele Comisiei pentru comunitățile de români din afara țării, senatorul Viorel Badea, cere românilor din afara granițelor să se informeze doar din surse oficiale, să asculte și să respecte mesajele autorităților din statele în care se află.

Traversăm o perioadă complicată, pe care o vom depăși dacă vom ține cont de câteva lucruri simple. În primul rând, informarea se face exclusiv din surse oficiale. Vă îndemn să țineți cont de mesajele pe care vi le transmit autoritățile din statele în care trăiți și să le respectați întocmai. În al doilea rând, vă rog să luați legătura cu misiunile diplomatice și să le sesizați în legătură cu problemele pe care le aveți, la orice oră din zi și din noapte. La rândul meu, aștept mesajele voastre pe adresa mea de email, pe Facebook sau WhatsApp. Nu trebuie să ne panicăm, nu suntem singuri în această perioadă și o bună comunicare ne va ajuta pe toți să depășim problemele dificile cu care ne confruntăm. Aștept mesajele voastre”, se arată în mesajul senatorului.