O româncă din diaspora reprezintă România la Miss World Beauty & Talent...

O româncă din diaspora reprezintă România la Miss World Beauty & Talent International 2018

DISTRIBUIȚI

În urma selecției naționale Miss World Beauty & Talent International 2018, organizată în Capitală, Andreea Mariana Simion a fost desemnată oficial și reprezintă în acest moment România în cadrul competiției Miss World Beauty & Talent International 2018, care se desfășoară în acest an în Seul (Coreea de Sud), până pe 29 iunie 2018. În competiție participă 30 de țări, iar marea finală va avea loc pe data de 29 iunie 2018.

Andreea este născută în Bacău, locuiește în Firenze (Italia) și are 23 de ani. Andreea urmează cursurile Facultății de Științe Politice ”Cesare Alfieri” din Florența și vorbește 3 limbi străine – italiana, franceza și engleza. Andreea a reprezentat România în cadrul The Look Of The Year 2016 și a prezentat pentru designer: Alviero Martini, Enrico Coveri SAU Salvatore Ferragamo

Este pasionată de lectură și călătorii. În viitor, își dorește să lucreze în cadrul UNICEF, având în acest fel posibilitatea de a se implica activ și de a ajuta persoanele cu diverse probleme din Europa, Asia și Africa.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.