O româncă printre puţinii finalişti ai Sony World Photography Awards

O româncă printre puţinii finalişti ai Sony World Photography Awards

DISTRIBUIȚI

Fotografa  timișoreancă Oana Stoian se numără printre finaliștii celei mai mari competiții de profil din lume, Sony World Photography Awards. Oana este membră a Clubului Foto Iris din cadrul Casei de Cultură a Studenților din Timișoara, coordonat de Damian Diaconescu.Numele a nouă fotografi din România se regăsesc pe lista scurtă pentru Sony World Photography Awards, cea mai mare competiție de profil la nivel mondial, ai cărei laureați vor fi anunțați la 22 aprilie, la Londra, potrivit paginii web a World Photo Organisation.

Oana Stoian a fost selecționată la categoria ”Professional”, secțiunea ”Art”, la capitolul ”Staged”, cu setul de fotografii alb-negru ”How to think inside a box”.

Toate fotografiile selecționate vor fi expuse, în intervalul 22 aprilie — 8 mai, la centrul cultural Somerset House din Londra, notează romani.co.uk

Oana a absolvit studiile de licență în 2015 la secția de Foto-Video a Facultății de Arte și Design, în cadrul Universității de Vest din Timișoara și în prezent, urmează studii de masterat în Grafică Publicitară.

În luna decembrie 2015, a avut prima expoziție personală de fotografie, intitulată ’87 — dialoguri între alb și negru’ în cadrul Casei de Cultură a Studenților din Timișoara, cu un impact puternic asupra iubitorilor de frumos, adunând nu mai puțin de 200 de participanți.

Tânăra timișoreancă a intrat în competiție pentru prestigiosul L’Iris D’Or /fotograful anului Sony World Photography Awards, precum și pentru premiul în bani — 25.000 de dolari SUA, la care se adaugă echipament digital Sony.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.