,,O săptămână altfel” pentru tinerii români din Spania și Portugalia

,,O săptămână altfel” pentru tinerii români din Spania și Portugalia

Copiii români din Spania și Portugalia pot participa, până în 22 august, la taberele ,,O săptămână altfel”, organizate de Episcopia Ortodoxă Română a Spaniei și Portugaliei.

Pentru a veni în întâmpinarea celor care doresc să-și petreacă vacanța sau concediul într-o modalitate eficientă, Episcopia Ortodoxă Română a Spaniei și Portugaliei, prin Departamentul de Tabere, a început în ziua de 28 iunie 2015, derularea taberelor de vară adresate copiilor, tinerilor și adulților, făcând parte din

Proiectul Tabere ,,O săptămână altfel”, început în anul 2014, a debutat anul acesta pe 28 iunie și sprijină participanții în mobilizarea acestora spre o mai bună implicare în viaţa comunităților de care aparţin cât și conturarea mai clară a valorilor spirituale şi principiilor creştine de viaţă.

Primele două sesiuni de tabere au început la Mănăstirea ,,Sfânta Cuvioasă Parascheva” de la Vilaller și Tahal – Almeria. Tinerii care au participat la tabăra de la Mănăstirea Vilaller în perioada 05-11 iulie.

Programul de tabără a continuat cu săptămâna 12-19 iulie, iar la taberele din Vilaller și Tahal, s-a adăugat și cea din Gredos-Avila. Activitățile organizate în perioada aceasta au fost din cele mai diverse.

Activitățile sunt concepute în așa fel încât fiecare participant să poată descoperi rugăciunea, natura, jocul, respectul și comunicarea liberă.