O universitate din Târgu Jiu își promovează oferta educaţională în Valea Timocului

O universitate din Târgu Jiu își promovează oferta educaţională în Valea Timocului

DISTRIBUIȚI

Universitatea ”Constantin Brâncuși” (UCB) din Târgu-Jiu a organizat, în perioada 15 — 16 noiembrie 2017, o campanie de promovare a ofertei educaționale în cadrul comunităților de români din Serbia.

Cu această ocazie, au fost vizitate mai multe licee din Valea Timocului, respectiv din Zajecar, Veliko Gradiste și Kucevo, iar la prezentare au participat peste 200 de elevi din patru licee cu profil tehnic, teoretic și economic.

Delegația Universității ”Constantin Brâncuși” (UCB) din Târgu-Jiu, care s-a deplasat în Serbia, a fost formată din prof univ. dr. Liviu-Marius Cîrțînă, prorector al UCB Târgu-Jiu, prof. univ. dr. Cirtina Daniela, ș.l.dr. Alin Stăncioiu, conf. univ. dr. Ina Tomescu și studenți ai Universității, etnici români din Serbia.

Totodată, la discuții au participat și Olyver Marius Diloff, consulul general al României la Zajecar, Ziva Momirovic — reprezentant al Asociației Cadrelor Didactice de Etnie Română din Serbia.

Scopul vizitei a fost promovarea Universității ”Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu în afara granițelor și a ofertei sale educaționale, consolidarea imaginii acesteia pe plan internațional și, în același timp, atragerea tinerilor la UCB Târgu-Jiu.

Campania de promovare a Universității ”Constantin Brâncuși” din Tg. Jiu se derulează în cadrul proiectului ”Etnici români studenți la UCB”, proiect ce este realizat cu sprijinul Ministerului pentru Românii de Pretutindeni, programul de finanțare Educație ”Nicolae Iorga”.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.