Oferte din 14 țări

Oferte din 14 țări

Sala Palatului din București va deveni locul de întâlnire al celor mai importante universități internaționale și a tinerilor interesați de programe de studiu în străinatate, cu ocazia celei de-a XVII-a ediții a RIUF – The Romanian International University Fair, care are loc pe 3 şi 4 octombrie.

Peste 80 de universități și instituții de învățământ din Europa și America s-au pregătit de întâlnirea cu tinerii români, dornici să afle informații despre cele mai bune programe de studiu din România și din străinătate.

Vizitatorii care vor trece pragul RIUF au oportunitatea de a afla informații despre taxele de școlarizare, posibilitățile de finanțare, bursele, procedurile de aplicație și oportunitățile de internship puse la dispoziție de cele peste 80 de universități din 14 țări prezente la RIUF.

Pe parcursul celor două zile de târg, participanții se pot înscrie la sesiuni de prezentări și workshopuri susținute de către universitățile invitate, cu scopul de a afla direct de la sursă informații practice și de actualitate despre programele oferite și experiențele altor studenți internaționali, precum și despre perspectivele profesionale oferite după absolvirea unui program de licență sau master în România sau în străinătate.

Pe langa gama variată de universități prezente, la RIUF tinerii pot interacționa cu organizațiile orientate către programele de dezvoltare personală, profesională și orientare în carieră sau care oferă cursuri de limbi străine.

Astfel, pe lângă consilierea educațională, Târgul Internațional de Universități oferă tinerilor români o experiență completă și o imagine de ansamblu asupra parcursului lor profesional, noteză b365.ro

RIUF este cel mai mare eveniment educațional din România și Europa de Sud Est. Anual, RIUF aduce în același loc peste 200 de expozanți din 20 de țări și peste 22.000 de vizitatori.

De 11 ani, The Romanian International University Fair (RIUF) aduce în fața tinerilor cea mai mare ofertă de studii în străinătate (licență, masterat, MBA, doctorat), dar și oportunitatea de a beneficia de consultanță educațională gratuită în cadrul târgului. Află tot ce trebuie să știi despre studiile în străinătate.