“Pentru tine, mamă dragă!”, la Atena de 8 martie

“Pentru tine, mamă dragă!”, la Atena de 8 martie

Asociația Interculturală Româno-Elenă “DACIA” organizează în 4 martie 2018, spectacolul “Pentru tine, mamă dragă!”, dedicat zilei de 8 Martie (Ziua mamei si Ziua Internațională a Femeii), eveniment care se va desfășura în sala Centrului Cultural al Primăriei din Atena, strada Athinodorou 61, Kato Petralona. 

Elevii Școlii de Limba Română “DACIA” care funcționează cu sprijinul Ministerului pentru Românii de Pretutindeni, vor prezenta un frumos program artistic care va conține poezii, cântece și dansuri dedicate zilei de 8 Martie.

Evenimentul va avea loc între orele 12.00 și 14.00. De asemenea, participanții vor avea parte de momente frumoase alături de invitații speciali: Valentina Ursache, Melania Clim, precum si de o tombolă cu premii.

În cadrul evenimentului se desfășoară și BAZARUL DE MĂRȚIȘOARE HAND MADE, de unde puteți achiziționa mărțișoare confecționate manual, din diferite materiale, inclusiv mărțișoare cu motive tradiționale cusute pe etamină, felicitări cu motive aplicate sau pictate. La realizarea acestora au contribuit cadrele didactice și părinții voluntari din cadrul Scolii de Limba Română DACIA, precum și profesori de la școlile partenere din România.

Asociaţia Interculturală Româno Elenă ”DACIA” este o asociaţie culturală și educațională care se ocupă cu promovarea limbii, culturii şi tradiţiilor românești.  De asemenea, asociaţia îşi propune să dezvolte şi să întărească relațiile de prietenie între românii care trăiesc în Grecia, fie de origine greacă sau de altă naţionalitate.