Pictura contemporană românească expusă la Viena

Pictura contemporană românească expusă la Viena

DISTRIBUIȚI

Expoziţia „Opus 5 – Soleil de l’Est – Incursiuni în pictura contemporană românească“. Va fi vernisată, în perioada 17aprilie – 28 mai , la Viena și cuprinde lucrări semnate de artiştii Robert Köteles, Corneliu Vasilescu, Cristian Sida, Dan Cioca şi Mariana Cinteanu.

În cadrul vernisajului ce va avea loc pe 17 aprilie, preşedintele Asociaţiei Soleil de l’Est, Michel Gavaza, va prezenta publicului detalii despre expoziţie şi artişti, albumul Présences de la peinture contemporaine roumaine en France avec Soleil de l’Est (Editura ICR, 2013) şi volumul Dan Cioca: album monografic (Editura ICR, 2014).

Asociaţia Soleil de l’Est a fost înfiinţată în urmă cu 20 de ani cu scopul de a promova schimbul cultural între statele est-europene şi de a promova arta din acest spaţiu în Europa Centrală. Expoziţiile reprezintă o etapă firească a unui proces ce a debutat în anul 2001 şi care presupune ca în fiecare an o serie de artişti să fie invitaţi să participe la un atelier de creaţie. Artiştii realizează lucrări ce reflectă experienţele dobândite în perioada atelierului.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.