Porţi deschise la Parlament şi Guvern de Ziua Naţională

Porţi deschise la Parlament şi Guvern de Ziua Naţională

Cei care doresc să viziteze sediile Camerei Deputaţilor şi Guvernului de Ziua Naţională, cu prilejul Zilei porţilor deschise, o pot face între orele 10.00 şi 15.00.

La Guvern, prim-ministrul Guvernului, Victor Ponta, a participat, la orele 10.00, la ceremonia dezvelirii Drapelului Naţional, cu o suprafaţă de 14.000 mp, instalat pe frontispiciul Palatului Victoria. Ceremonia dezvelirii drapelului a fost urmată de intonarea Imnului Naţional de către Fanfara Jandarmeriei Române şi de un discurs al premierului.

La Camera Deputaţilor, accesul vizitatorilor este, de asemenea, liber şi se face prin intrarea C1 (dinspre Piaţa Constituţiei), iar pentru fiecare obiectiv aflat pe traseul de vizitare sunt oferite informaţii şi detalii celor interesaţi. Pot fi vizitate sălile I.C.Brătianu, Tache Ionescu, Unirii, Al.I. Cuza, Nicolae Iorga, Nicolae Bălcescu, Galeria de onoare, sala de plen a Camerei Deputaţilor şi expoziţia feroviară şi de echipamente de profil, care a fost organizată cu ocazia Forumului Economic şi Comercial China – Europa Centrală şi de Est.