Premianți în costum popular

Premianți în costum popular

Elevii Școlii în Limba Română ”Elena Rosetti-Cuza” din cadrul Asociației Femeilor Românce din Grecia au serbat, pe 7 iunie, încheierea anului școlar 2014- 2015.

Cursurile de Limbă, cultură și civilizație română care se desfășoară în cadrul școlii sunt co-finanțate din ianuarie 2014 de către Ministerul Afacerilor Externe – Departamentul Politici pentru Relația cu Românii de Pretutindeni.

Alături de tinerii români s-a aflat din partea Ambasadei României la Atena, Anca Chisăliță, atașat cultural și pe probleme de educație.

Cei 156 de elevi au primit diplome într-un cadru festiv și i-au incantat pe părinți cu un recital muzical. Elevii au încheiat un an școlar plin de succes în care au aprofundat cunoștințele despre România și despre limba maternă.

La reușita anului școlar au contribuit cadrele didactice Magdalena Manta, Gabriela Stănescu, Lidia Chisiliță si Constantin Constantin cărora le mulțumim pentru efortul depus.

Alături de ei s-au aflat membrii Consiliului de Conducere și părinții copiilor care s-au implicat constant în bunul mers al activităților, formând un grup compact de inițiativă, anunță asociația.