Prima platformă on-line de evaluare logopedică

Prima platformă on-line de evaluare logopedică

DISTRIBUIȚI

Când părinții constată că micuții lor întârzie să vorbească pentru prima dată sau întâmpină dificultăți de pronunție a cuvintelor, soluția specialiștilor este apelarea la un logoped.

Astfel, a fost lansat site-ul vorbestecorect.ro – prima platforma online de logopedie din țară, care se adresează atât părinților și copiilor, cât și logopezilor din România și din Rep. Moldova.

Proiectul oferă părinților ocazia să detecteze ușor dacă juniorii au probleme de dezvoltare a limbajului (începând de la 3 luni) sau probleme de pronunție (începând de la 4 ani), printr-un revoluționar program on-line de evaluare logopedică.

După ce primesc răspunsul evaluării, platforma îi ajută pe părinți să aleagă mai ușor un logoped, dintr-o listă numeroasă, în funcție de localitate sau în funcție de aprecierile de care se bucură aceștia din partea altor părinți. Totodată, după fiecare ședintă de logopedie, copiii vor beneficia în mod gratuit de teme online care să-i ajute să-și continue exercițiile acasă, pe calculator, tabletă sau smartphone.

De cealaltă parte, platforma promovează logopezii din România și din Rep. Moldova, îi ajută pe aceștia să compună exerciții ad-hoc cu ajutorul dicționarului logopedic (peste 100.000 de cuvinte) și le pune la dispoziție sute de exerciții logopedice multimedia printr-o platformă colaborativă.

 

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.