Primul român într-un film de Hollywood în 2018

Primul român într-un film de Hollywood în 2018

Foto: libertatea.ro

Primul român într-un film de Hollywood în 2018: luptătorul Superkombat Florian Munteanu va juca în Creed 2 un rol principal negativ.

Fostul pugilist și actual ambasador al circuitului Superkombat, Florian ”Big Nasty” Munteanu a fost ales de Sylvester Stallone să joace rolul principal în următoarea producție Creed, care va continua anul acesta seria Rocky.

Românul îl va juca în acest film pe fiul lui Ivan Drago (Dolph Lundgren), care vine să îl răzbune pe tatăl său după înfrângerea cu Rocky. Lovitura a fost reușită de managerul lui Munteanu, cunoscutul promotor Eduard Irimia, care i-a intermediat lui Munteanu contractul cu MGM Studios.Acesta s-a aflat în ultimele două săptămâni în America pentru a semna noul acord pentru Munteanu.

Românul este născut la Târgu Mureș și trăiește de mai mulți ani la Munchen, în Germania, alături de familia sa. În ultimii doi ani, acesta a fost prezent de mai multe ori la Superkombat Academy din București, iar ulterior a semnat un contract cu Irimia. Sursa: Libertatea