Recital Matei Rogoz pe singura scenă de spectacol pariziană din cadrul unei...

Recital Matei Rogoz pe singura scenă de spectacol pariziană din cadrul unei ambasade

Matei Rogoz va susține, în această seară, un recital de excepție pe Sălii Bizantine a Palatului de Béhague, reședinta ambasadorului României în Franța, singura sală de spectacol din Paris, din cadrul unei ambasade.

Doctor în muzică, interpret aplaudat în mari săli europene, dar și peste ocean, în Statele Unite ale Americii și Cuba, pianist și profesor de pian de exceptie, Matei Rogoz propune publicului parizian să descopere muzica unor geniilor Enescu, Beethove și Liszt.

Recitalul va cupinde un program de recital foarte îndrăzneț, o alăturare deloc surprinzatoare, care scoate în evidență geniul componistic al celor trei titani ai muzicii universale, punctele lor comune și forța lor creatoare.

Matei Serban Rogoz s-a născut în Bucuresti în 1973. A absolvit Liceul de Muzica “Dinu Lipatti” la clasa prof. dr. Ligia Pop si U.N.M.B, la clasa de pian a prof. univ. dr. Sandu Sandrin. Începând cu anul 1997, urmează mai multe cursuri de perfecționare, la Scoala Normală de Muzică din Paris, cu Françoise Thinat, apoi la “Mozarteum” din Salzburg, unde a urmat cursurile de maiestrie ale pianistului Boris Bloch.