Reparaţiile podului istoric de peste Tisa încep în două săptâmâni

Reparaţiile podului istoric de peste Tisa încep în două săptâmâni

Subprefectul județului Maramureș, Alexandru Cosma și primarul municipiului Sighetu Marmației, Horia Scubli, au participat alături de membri ai corpului consular din România și Ungaria, reprezentanți ai autorităților administrației raionale de stat din Teceu, primarul și viceprimarul orașului Slatina, reprezentanți ai autorităților administrației publice locale din Budapesta, primarii din localitățile Biserica Albă și Strâmtura, la manifestarea cultural-artisticムdedicatムZilei orașului Slatina (Solotvino) din Ucraina.Programele artistice au fost susținute de ansambluri folclorice din stânga și dreapta Tisei. De asemenea, în cadrul sărbătorii s-au desfășurat și competiții sportive.

În cadrul discuțiilor oficiale au fost abordate aspecte referitoare la începerea lucrărilor de reparații la podul istoric de peste Tisa. Acestea sunt preconizate să fie demarate în aproximativ două săptămâni.

Reparațiile la traversele din lemn ale podului se vor realiza pe timpul nopții, din dorința de a nu afecta traficul rutier și pietonal între Municipiul Sighetu Marmației și localitatea Solotvino.